Extracte de Papaya

Nom del producte: extracte de papaia
Nom llatí: Caricapapaya LINN
Especificació: 10: 1
Mètode de prova: TLC
Aparença: pols marró
PVP: 24 mesos
Mida de partícules: 100% passa 80 malles

 • Descripció
 • D'embalatge
 • Extracte de Papaya

  L' extracte de papaia és fruit de la planta Carica papaya, l'única espècie del gènere Carica de la família de plantes Caricaceae. És nativa dels tròpics de les Amèriques, potser des del sud de Mèxic i la veïna Amèrica Central. Es va conrear per primera vegada a Mèxic diversos segles abans de l'aparició de les civilitzacions clàssiques mesoamericanes. Papaya és fruit de la planta Carica papaya, única espècie del gènere Carica de la família de plantes Caricaceae. És nativa dels tròpics de les Amèriques, potser des del sud de Mèxic i la veïna Amèrica Central. Es va conrear per primera vegada a Mèxic diversos segles abans de l'aparició de les civilitzacions clàssiques mesoamericanes.

  Nom del producte: extracte de papaia

  Nom llatí: Caricapapaya LINN

  Especificació: 10: 1

  Mètode de prova: TLC

  Aparença: pols marró

  PVP: 24 mesos

  Mida de partícules: 100% passa 80 malles



  Extracte de papaya (4) .jpg

   

  Funcions de l'extracte de papaia

  Papain és resistència al càncer, tumor, leucèmia limfàtica, bacteris i paràsits, bacil tubercle i inflamació.

  Papain s'aplica per a la hidrolització de proteïnes d'animals i vegetals, fent licoritzador, hidrolitzant la placenta.

  Papain pot estar en proteïnes i greixos, inclosos els productes cosmètics, poden blanquejar i suavitzar la pell, allisar pigues.

  Papain s'utilitza en sabó, rentadora, detergent i sabó de mans.

  Papain pot eliminar la brutícia, greixos, bacteris i és segur utilitzar-lo.

  Aplicacions de l'extracte de papaia

  1.   Indústria Farmacèutica

  Els fàrmacs que contenen papain tenen les funcions de leucèmia anti-canca, antitumoral, anti-limfàtica, bacteris anti-lisogènics i bacil anti-paràsit, antituberculs i etc. Es pot disminuir la inflamació. El dolor de la lidar ajuda a la digestió, al tractament de les dones malalties, glaucoma, osteoproliferació, cicatrització de ferides amb pistola, identificació de tipus de sang, picades de mosquits, etc.

  2.   Industria alimentària

  Mitjançant l'adopció de la reacció enzimàtica, es pot fer que la hidròlisi de macromolècules d'aliments es converteixi en petits pèptids moleculars o aminoàcids, per transformar la proteïna de manera efectiva, millorar en gran mesura el valor de la nutrició alimentària, ser útil per a l'absorció i la digestió del cos humà.

  3.   Indústria de bellesa i cosmètica

  Afegiu papain in a cosmètic que conté proteïnes, olis i greixos, té funcions especials de blanquejar la pell de la graella, embellir, cuidar la salut, eliminar la brutícia, millorar el metabolisme, millorar la pell i etc. Es pot fer amb te de dieta, productes per a la cura de la pell i etc.

  4.   Productes cosmètics diaris

  Utilitzeu-lo en sabó, sabó, detergent, rentat en pols i etc, elimineu les taques de manera més eficient, la desinfecció i l'esterilització.

  5.   Indústria alimentària

  S'utilitza per a additius alimentaris, font de proteïnes de desenvolupament. Beneficis per absorbir, augmentar la taxa d'utilització de l'alimentació, estalviar costos. Ajudar a la digestió dels animals, accelerar el creixement.

  6. Indústria del cuir

  Pot fer agent depilant, cuir bronzejat amb papain. En la indústria tèxtil, es pot utilitzar per al tractament de llana, refinació de seda, pot tenir funcions de maneig suau, còmodes, resistència a la contracció i etc.

  7. Cultura de cèl·lules

  Papain en preparació per als cultius cel·lulars (cultiu cel·lular), s'utilitza per separar cèl·lules. La hidròlisi que processa la massa de teixits petits després de 10 minuts, es pot connectar a les cel·les de la interacció amb la matriu extracel·lular; A continuació, utilitzeu inhibidors de la proteasa per aturar la reacció, per evitar més cèl·lules de craqueig de paperassa; Amb la pipeta Pasteur, s'organitzarà un conjunt de funcions en suspensió de cèl·lula individual.


 • Per sota de 5 kg

  Bossa d'alumini a l'interior, cartró exterior

  Per sobre de 6 ~ 25KG

  Bosses de doble segellat PP dins, fora de tambor de fibra

  Volum del tambor

  25KG Tambor: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG Tambor: 30cm * 30cm * 40cm

  Volum de cartró

  1 kg de cartró: 200 mm * 200 mm * 260 mm

  5 kg de cartró: 250 mm * 330 mm * 270 mm

  Comentari

  Podríem embalar com vostres requisits, i OEM i ODM benvinguts.

Hot Tags: extracte de papaia, proveïdor de la fàbrica de la Xina, d'alta qualitat, alta puresa, millor venda, excel·lent preu
Productes relacionats

Investigació