Ingredient de pes Extracte de pebre negre 98% Piperina

Nom Prodcut: Piperine
CAS Núm.: 94-62-2
Nom llatí: Piper nigrum L.
Especificació: 95%, 98%
Aspecte: pols groc
Mètode de prova: HPLC

 • Descripció
 • D'embalatge
 • Ingredient de pes Extracte de pebre negre 98% Piperina

  XI 'AN LESEN BIOTECHNOLOGY CO., LTD. s'especialitza en els deu anys d'extractes de plantes i comerç d'exportació, per oferir als clients un preu orgànic, natural i de bona qualitat de diversos extractes de plantes, pols de fruites i vegetals, així com cosmètics, matèries primeres químiques.

  L'extracte de pebre negre (Bioperine) és una pura forma de piperina que es deriva dels fruits del pebre negre. La piperina és un alcaloide. El pebre negre també es coneix com Piper nigrum L i Piper longum L (pebre llarg). El pebre vermell fa molt més que caure amb sal. Els investigadors han descobert recentment que el pebre negre pot reduir la percepció del dolor, reduir la inflamació i combatre l'artritis. Aquests descobriments segueixen altres estudis que demostren que el pebre negre pot bloquejar les complicacions de la diabetis, actuar com un poderós antioxidant i combatre el càncer de còlon. S'ha demostrat que el pebre negre augmenta substancialment la biodisponibilitat dels nutrients dels aliments i suplements, proporcionant més nutrients per cada dòlar gastat. Tot plegat fa que el pebre negre s'alimenti dels aliments una de les intervencions més senzilles i econòmiques que les persones puguin fer per potenciar el seu estat general de salut.


  Nom Prodcut: Piperina

  CAS N ° .: 94-62-2

  Nom llatí: Piper nigrum L.

  Especificació: 95% 98%

  Aspecte: pols groc

  Malla de malla: 80 malles

  Part usada: llavors

  Grau: Alimentació i Farmàcia

  Nom de marca: LS-Herb

  Mètode de prova: HPLC


  Piperine.jpg


  3.jpg


  4.jpg


  Funció:

  1. L'extracte Piperine Black Pepper té la funció de tractament per a l'artritis, el reumatisme i la malaltia cutània o la cicatrització de ferides.
  2. L'extracte Piperine Black Pepper té la funció de perdre pes, la seva capacitat d'augmentar la taxa metabòlica del cos.
  3. L'extracte Piperine Black Pepper té la funció d'aclarir calor i diürètic, expectorant, sedant i analgèsic.
  4. L'extracte Piperine Black Pepper té la funció de tractar conjuntivitis aguda, bronquitis, gastritis, enteritis i pedres urinàries.
  5. L'extracte Piperine Black Pepper té la funció d'augmentar la immunitat i donar suport a l'absorció intestinal dels nutrients.

  Sol·licitud:

  1. Com a matèria primera farmacèutica per a artritis, reumatisme, antiinflamació, detumescència, etc., s'utilitza principalment en el camp farmacèutic.

  2. Com a ingredients efectius per millorar la circulació sanguínia i calmar els nervis, s'utilitza principalment en la indústria dels productes sanitaris.

  3. Com a ingredient actiu dels productes per a la cura de la pell, s'utilitza principalment en la indústria cosmètica.

  Emmagatzematge:

  Emmagatzemi en una zona neta, fresca i seca; Mantingueu-vos lluny de la llum directa forta i directa.

  Vida útil:

  2 anys quan s'emmagatzema correctament.

 • Per sota de 5 kg

  Bossa d'alumini a l'interior, cartró exterior

  Per sobre de 6 ~ 25KG

  Bosses de doble segellat PP dins, fora de tambor de fibra

  Volum del tambor

  25KG Tambor: 37cm * 37cm * 51cm

  10KG Tambor: 30cm * 30cm * 40cm

  Volum de cartró

  1 kg de cartró: 200 mm * 200 mm * 260 mm

  5 kg de cartró: 250 mm * 330 mm * 270 mm

  Comentari

  Podríem embalar com vostres requisits, i OEM i ODM benvinguts.

Hot Tags: Piperine, proveïdor de la fàbrica de la Xina, d'alta qualitat, alta puresa, millor venda, excel·lent preu, piperina, extracte de pebre negre piperina, extracte de pebre negre, suplement de piperina, bioperina
Productes relacionats

Investigació